Tehničko obezbjeđenje sa DOC

Korišćenje visokokvalitetnih protivprovalnih uređaja za zaštitu iznutra, ili kod većih ograđenih objekata i zaštite spolja jedan je od najboljih načina obezbeđenja. Ukoliko se ugradi ovakav sistem na odgovarajući način u poslovni prostor, onda se vjerovatnoća provale ili napada na objekat smanjuje nekoliko puta u odnosu na objekat u kome nema ovakve zaštite.

Protivprovalni uređaj za zaštitu ima preventivno djelovanje na potencijalnog provalnika ili napadača, jer oni biraju prvenstveno nezaštićene lokacije. Ukoliko provalnik pokuša da uđe u objekat, aktivirati će se aktivno djelovanje elektronskog obezbjeđenja, oglasiće se snažna zvučna i svjetlosna signalizacija čime se smanjuje vjerovatnoća uspjeha provalnika.

U slučaju oružane pljačke može se umjesto djelovanja sirene koristiti tzv. tihi alarm, a u obje vrste napada i automatsko obavještavanje telefonskim putem (na telefon, mobilni telefon ili alarmnu centralu u DOC-u).

Svaki ugrađeni sistem elektronskih uređaja za zaštitu brzo vraća korisniku investiciju uloženu u njega, a upotrebna vrijednost se višestruko povećava kroz stalni rad – budnost nad ljudima i imovinom.

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima, popunite prijavu i Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

error