Reference

Titan Security posluje sa najvećim domaćim trgovačkim lancem, VOLI TRADE d.o.o., kao i sa firmom koja prednjači u Crnoj Gori u oblasti farmacije – HEMOMONT d.o.o. koja posluje kao ćerka firma velike Njemacke korporacije STADA. Privredna grana kakva je farmaceutska industrija podliježe brojnim zakonskim standardima kako na državnom nivou tako i na međunarodnom nivou. Sa svim tim standardima firma Titan security je upoznata i posluje u skladu sa njima. Jedan od najvećih stranih direktnih investitora, azerbejdžanska kompanija SOCAR, sa svojom firmom u Crnog Gori Azmont Investments, pružila je našoj firmi šansu da brine o bezbjednosti cjelokupnog posjeda u bivšoj kasarni Kumbor od 250 000 m2. Titan security je počastvovan pruženom šansom da posluje sa ovakvim ozbiljnim stranim  investitorom i do sada, na najbolji mogući način, opravdava ukazano povjerenje.

Firma Titan security ima saradnju sa jednom od najvećih građevinskih kompanija, iz pomenute oblasti u Crnoj Gori, Bemax, koja  je ujedno i jedna od vodećih kompanija u regionu.

U oblasti prometa nafte i nafnih proizvoda, naša firma posluje sa gigantom na svjetskom tržištu, kompanijom LUKOIL, s kojom imamo besprekornu saradnju u oblasti fizičko-tehničke zaštite, na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima, popunite prijavu i Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

error