Bezbjednosni konsalting

Bezbjedonosni konsalting je usluga koju Titan security pruža od samog početka svog djelovanja. Kako bi se pristupilo adekvatnoj zaštiti i obezbjeđenju određenog lica ili objekta, potrebno je prethodno napraviti pravu bezbjedonosnu procjenu ugroženosti istog. Na osnovu te procjene, naš stručni tim određuje potrebne ljudske i tehničke resurse koji će za klijenta moći adekvatno, efikasno i na najbolji mogući način obaviti posao zbog kojeg su na tom objektu.

U izradi bezbjedonosnih procjena, elaborata i pravilnika o radu, u obzir se uzima lokacija objekta, djelatnost i veličina preduzeća, zahtjevi korisnika usluga i na osnovu dobijenih saznanja o mogućim mjestima i načinima ugroženosti objekta, predlažemo odgovarajuće mjere.

Mjere koje sprovodimo su:

– priprema objekta i preventivne mjere obezbjeđenja i zaštite objekta,
– tehničko obezbjeđenje objekta ( video nadzor, PPŽ, alarmi…),
– fizičko obezbjeđenje,
– zaštita elektronskih podataka.

Stručni tim Titan security-a pružiće Vam izuzetno precizne i pouzdane usluge kao što su izrada, analiza i procjena, kao i asistenciju u izradi akcionih planova i standardnih operativnih procedura.

U skladu sa planom obezbjeđenja, bezbjedonosnom procjenom postavljaju se podsistemi koji čine jednu neraskidivu cjelinu zaštite. Fizičko, tehničko, protivpožarno, i protivprovalno obezbjeđenje, su najčešće mjere koje se preduzimaju prilikom zaštite imovine i lica.

Naš bezbjedonosni konsalting, kao i konsalting u pitanjima organizacije i izgradnje timova unaprijediće Vaš posao i uštediti Vam i vrijeme i sredstva.

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima, popunite prijavu i Mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

error